Eksklusivt tilbud

Skriv dig op nedenunder og vi konktakter dig inden for 24 timer.
30 minutter gratis træning
Målsætningssamtale
4.9/5.0
Hør hvad andre siger
Lone Berthou Engelhardt
Jeg kan helt klart anbefale at træne hos CSundhed super søde og motiverende trænerne, søde medlemmer, som man lærer at kende fordi holdene er små og resultaterne er synlige jeg glæder mig til at skulle afsted hver uge og selvom humøret måske har været øv når man kom er det som regel godt når man går hjem igen
Maria Søndergaard Christensen
De varmeste anbefalinger til alle 4 skønne piger.
Der er rummelighed og plads til forskelligheder både på det personlige og det faglige.
Jeg nyder man bliver presset og det er de samme som kender en hvergang - der er plads til skader og hensyntagen hvis der er øvelser man ikke fungerer med.
Jeg kan ikke sige det nok - gør noget godt for dig selv og bliv en del af holdet det aldrig for sent at komme i gang med et bedre fysisk og mentalt helbred.
De varmeste anbefalinger herfra
Helene Damkjær
Jeg synes det er skønt at komme og træne hos Csundhed. De skønne trænere formår at favne alle både med og uden skader. Synes også det er skønt at teenageren kan komme med og træne og blive holdt lidt i ørerne
Daisy Hesselbech Andersen
Jeg har efterhånden gået hos Cammilla i lang tid både med hende som personlig træner, bootcamp og holdtræning og jeg må bare sige at man bliver AFHÆNGIG Cammilla er fantastisk og har en helt særlig evne til at motivere og presse ens grænser hver eneste gang man kommer hos hende. Hun lærer alle sine kunder at kende og ved præcis hvad hun skal gøre for at man rykker sig. Hun får min varmeste anbefaling. Går du med en tanke om at komme i gang så gør DET Cammilla kan hjælpe dig uden tvivl!!!
Rikke Ryder
Jeg har trænet hos Cammilla, i en længere periode - både personlig træning, hold, events osv. Og Cammilla har en helt fantastisk evne til, at motiverer og udfordre mig.
At starte hos Cammilla var en virkelig god beslutning og har kun givet lyst til, at forsætte 💪🏻
Så 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og en anbefaling herfra
Martina Kapral Thanning
Hvis du går og overvejer et forløb hos Csundhed, så GØR DET, det er det hele værd. Nu er det efterhånden en måned siden jeg afsluttet bootcamp hos Cammilla, og der var bare altid go stemning og sammenhold både på holdne og bootcamp, jeg har både prøvet personlig træning og hold og bootcamp, og det kan anbefales 100%. Cammilla er altid i godt humør og mega motiverende og ikk mindst presser en til det yderste og mere til.
Jeg kan kun varmt anbefales C sundhed.
Melisa Janne Vangen Nielsen
Jeg har gået på Camillas mor/barn hold siden januar, og er kæmpe fan af det! Det er mega hårdt, men mega fedt samtidig. Camilla er både super sød og motiverende. Hendes træning er sjov, varieret og hård, men føler virkelig man får brugt hver en muskel i kroppen, også dem man ikke var klar over man havde og så det super hyggeligt at være sammen med andre mødre og babyer.
5 store stjerner herfra
Edith Vestergaard Pedersen
Jeg har trænet på Mor/barn hold i 2 måneder og er blevet afhængig
Selvom man er træt og måske ikke lige er så motiveret hjemmefra, så bliver man det når man står hos Cammilla som sørger for et spændende og varieret program fra gang til gang
Holder nu en pause pga. Ferie, men vender tilbage på fit momcamp til april og ser frem til fed træning tilpasset mor kroppen og individualitet.
Og det bliver helt sikkert ikke sidste omgang
Nadia Rosenkilde Bech
Tak til Camilla for en super træning på mor/barn hold.
Hårdt, sjovt og en fantastisk god stemning.
Det var et hit for både mor og søn.
Kan jeg bestemt anbefale!
Tina Bidstrup
Så dejligt et sted at træne! Stemningen betyder meget og den er bare så motiverende!
Der bliver hepper og rost mellem medlemmerne og de søde trænere er gode til at give alternative øvelser så man føler man er med lige meget niveau!!!
Er glad for jeg har fundet stedet her at træne!!!
Tak Cammilla Simonsen !
Pernille Løbnitz Skjoldborg
Sødeste og sjoveste Cammilla ❤️ Der fik mig igennem en udfordrende graviditet, gjorder mig mental og fysisk klar til min fødsel OG tog mig videre på en endnu vildere rejse blot 3 uger efter min fødsel. Jeg er DIG evig taknemmelig. Du lytter til mig, presser mig når jeg ikke kan mere og DU har fået mig til den jeg er idag. Stærkere end nogensinde før 💪🏼 Tak for DIG, dit træningshus OG dine mega fantastiske piger. Jeg glæder mig ALTID til at komme hos CSUNDHED 👊🏼
CSundhed ApS
Farverland 6,
2600 Glostrup